juulonthepct.reismee.nl

Dag 54

Mijl 878,5 - Lake Virginia

1405,5 - 1434

Kilometers: 28,5

Ik sta op en voel al meteen dat dit een fout is. Soms heb je van die dagen dat je bed had moeten blijven liggen en vandaag is zo'n dag. Alleen heb ik geen bed dus zal ik moeten lopen. Ik heb vandaag simpelweg geen energie meer. Pap loopt de hele dag voorop en ik sjok er achteraan met mijn oortjes in aan het luisteren naar een luisterboek. Door de kou zijn onze powerbanks bijna leeg en hebben we zuinig aan moeten doen met de stroom maar morgen zijn we weer in een stadje dus kan ik deze luxe permiteren. We komen wat hikers tegen en ze vragen aan ons of we een naakte man hebben gezien. Nee dat hebben we niet nee. Ze vertellen ons dat het hike naked day is maar daar hebben we vandaag met alle muggen weinig behoefte aan. Op de top van silver pass nemen we weer onze foto en maken ons klaar voor de afdaling als we erachter komen dat we nog wat moeten klimmen. Een foppertje. De dag duurt lang en om 5 uur ben ik er wel klaar mee. Voor ons ligt nog een grote klim van 4 kilometer lang en pap vraagt of ik nog wat verder kan lopen. Ik wil net nee antwoorden als hij verder praat: "dan kunnen we het morgen optijd halen". Het is nog 29 kilometer dus optijd halen doen we zeker, maar dat bedoelt pap niet. Hij bedoelt voor 2 uur zodat hij mama nog kan bellen. Ik zeg dus ja en met de energie die ik nog heb klim ik naar boven. Boven aangekomen zetten we de tent op en val ik als een blok in slaap.

Harrie

wel de voeten wassen voordat je naar bed gaat.

Elly

De voeten zijn te goed gewassen, ze zijn helemaal wit ?

Mick

Jeeez die voeten

Jessie

Wat een lieverds zijn jullie toch!