juulonthepct.reismee.nl

Dag 59

Yosemite valley - Tuolomne river

1517 - 1524

Kilometers: 7

We hebben vannacht prima geslapen. Midden in de nacht zijn er nog een paar rangers langs gekomen om te kijken of iedereen betaald had maar verder zijn we niet gestoord. We zijn al vroeg op pad en in onze vroegte hebben we het hele park voor onszelf. De bus terug naar Tuolumne meadows vertrekt pas om 5 uur dus hebben we wat tijd te doden. Er rijd hier een gratis bus door de valley heen en ondanks dat we geen bestemming hebben stappen we toch in voor een tour door de valley. Er zitten een hoop wandelaars in de bus en aan ons wordt dan ook snel de vraag gesteld waar wij naartoe gaan wandelen vandaag. 'Oow nergens, we gaan toch niet wandelen op onze vrije dag'. We bezoeken het visitor center en ik koop een boek over bomen in de Sierra nevada zodat ik mischien nog wat wijzer word tijdens dit avontuurtje van ons en omdat ik benieuwd ben naar waar we altijd naar zitten kijken.

We lopen naar de rivier waar we de rest van de tijd doorbrengen. Om 5 uur gaan we terug naar de trail en om 7 uur zijn we weer aan het lopen. Wat is het toch fijn om terug te zijn. Hier is helemaal niemand terwijl het net zo mooi is. Maar in de afwezigheid van mensen zijn er muggen voor in de plaats gekomen en snel trekken we onze lange kleren weer aan. Je kan niet alles hebben he.

(Hoeveel tellen jullie er?)

Ans

Dankjewel weer Juul voor je verhalen en prachtige foto's. Ik geniet er ontzettend van. Goed vervolg gewenst!

Elly

Wat fijn om weer wat van jullie te horen! Petje af voor jullie prestatie. Wij zijn die mensen die de hele tijd aan het praten zijn tijdens het wandelen haha maar doen dan ook geen fractie van wat jullie lopen. Dan zou ik ook stil zijn ;)

Ina Kruisselbrink

Een stuk of 15?
Met nog de felicitaties voor jullie pa.
Deze verjaardag zal hij niet gauw vergeten...